VITAJTE
VITAJTE na stránkach našej spoločnosti
PONUKA
PONUKA pokračujte vo výbere nehnuteľnosti
Vyhľadávanie
V ponuke je 29 nehnuteľností.
Dvojgeneračný rodinný dom - Azalková ulica
Cena:
1,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Ulica: Azalková
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: vo výstavbe
Podlahová plocha: 256 m2
Plocha pozemku: 400 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M55
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkame rozostavaný rodinný dom na ulici Azalková v Banskej Bystrici.  
Zastavaná plocha rodinného domu je 114 m2 a  úžitková plocha domu je 256 m2.

Rodinný dom má tri nadzemné podlažia. 1 NP má podlahovú plochu 69 m2, na tomto podlaží sa nachádza technické zázemie rodinného domu a samostatný byt 1 izbový byt.

2 NP / hlavný vstup do domu z miestnej komunikácie/  má úžitkovú plochu 96 m2- na tomto poschodí je  zádverie, technická miestnosť, garáž, veľká obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a špajzou,  pracovňa,  samostatné WC a  loggia.  

3 NP  má úžitkovú plochu 91 m2, nachádzajú sa tam 4 izby s dvomi šatníkmi, samostatná kúpeľňa, WC, chodba a loggia. 

Rodinný dom je postavený zo železobetonových prefabrikátov, tehly a kvádry.  Strecha je plechová rovná. Dom sa nachádza v existujúcej radovej výstavbe a má iba z ľavej strany susednú stavbu a z pravej strany má samostatný vlastný pozemok .

Okná v rodinom dome sú drevené / z roku 1982/. V dome sú urobené rozvody vody, príprava kúrenia a ohrevu TUV, rozvody elektriny, čiastočne omietky .

Začiatok výstavby  rodinného domu bol v roku 1982. Dom je dokončený do hrubej stavby s dokončenou fasádou.  V dome sú urobené rozvody vody, príprava kúrenia a ohrevu TUV, rozvody elektriny, čiastočne omietky . Všetky tieto práce boli realizované  v     rokoch 1982-1990.
Inžinierske siete - prípojka vody, plyn, elektrina , kanalizácia- verejná.


Predajná cena nehnuteľnosti je dohodou .V cene je zahrnutý aj materiál nachádzajúci sa na stavbe. Odporúčame vidieť!Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.


V cene nehnuteľnosti je zabezpečenie podkladov potrebných k prevodu vlastníckeho práva.
Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je astarostlivosť o Vás ako o klienta a aj o Váš hypotekárny úver,  poradenstvo  a vypracovanie ponúk zo všetkých bánk na území SR , ušetrenie na  preplatení úveru , poistenie nehnuteľnosti ,rizikové a úverové poistenie v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii ML reality, Skuteckého 23, Banská Bystrica . Tel: 0917 369986.

Maklér:

makler
Monika Launerová
0917369986

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.